SPARERIBS UITGEEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Uitgeest. Meer weten? Ontdek meer

12 nov 2022 om 20:20 Heerlijk eten en netjes opt ijd bezorgt. Helaas twee bestellingen door elkaar gehaald maar keurig opgelost en we mochten de verkeerd geleverd spareribs evengoed opeten, en die waren echt super. Het eten wat niet bezorgt was alsnog heel snel geleverd
12 nov 2022 om 13:01 het was heel lekker, de kippen burger en hamburger. Beetje moeilijk eten want het valt snel uit de burger. Was super eten. ik zou graag wat meer keuzen willen met de extra dingetjes die bij de menu komen. Want nu heb je geen keuze met de menus.
6 nov 2022 om 2:28 Dit keer voor de chicken burger gegaan. Nohhhhh wat was dit lekker. Pulled chicken met tomaat en komkommer. Normaal lust ik geen tomaat en komkommer op een burger maar dit keer was het om mijn vingers bij af te likken. Zeker een aanrader. Heerlijk!
9 okt 2022 om 20:57 Kipsate en varkenshaas sate smaakt goed! Alles was netjes verpakt en was goed warm. Bezorgtijd was ook snel. Gewoon top dus!
6 okt 2022 om 22:05 De presentatie, smaak en levering waren allemaal fantastisch. De sparibs waren heerlijk. De enige nadeel was dat er bij mij veel losse bot sherven zaten. Wat extra gevaarlijk is als het zo lekker is want je bijt er zo door heen. Amazing but caution.
25 sep 2022 om 21:48 Absoluut heerlijk eten, bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar bezorger was zo vriendelijk dat het er uiteindelijk niet toe deed :)
21 apr 2022 om 15:10 Alles super goed. Het enige was dat ik in de opmerking vroeg om de saus apart te doen, maar helaas zat er toch saus op mijn hamburger.
31 mrt 2022 om 20:12 Heerlijk gegeten, broodje wat erg rijkelijk gevuld en het broodje was vers.
5 mrt 2022 om 9:24 het zal beter zijn als er salade bakje bij zal zijn met groentjes wat er bij zat noem ik geen salade maar zuurtje bakje van 3 bij 5 cm kom op zeg kan niet eens komkommertje tomaatje sla bij voor dat bedrag voor 50 ballen maak ik 4x het zelfde gerech
28 feb 2022 om 10:49 Ik weet niet of ze 1 soort spareribs hebben maar als dat zo is dan waren ze voor ons te pittig.
13 feb 2022 om 21:35 Leuk persoonlijk bericht in de spare robs box. We hebben lekker gegeten!