SPARERIBS UITGEEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Uitgeest. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:48 Absoluut heerlijk eten, bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar bezorger was zo vriendelijk dat het er uiteindelijk niet toe deed :)
21 apr 2022 om 15:10 Alles super goed. Het enige was dat ik in de opmerking vroeg om de saus apart te doen, maar helaas zat er toch saus op mijn hamburger.
31 mrt 2022 om 20:12 Heerlijk gegeten, broodje wat erg rijkelijk gevuld en het broodje was vers.
5 mrt 2022 om 9:24 het zal beter zijn als er salade bakje bij zal zijn met groentjes wat er bij zat noem ik geen salade maar zuurtje bakje van 3 bij 5 cm kom op zeg kan niet eens komkommertje tomaatje sla bij voor dat bedrag voor 50 ballen maak ik 4x het zelfde gerech
28 feb 2022 om 10:49 Ik weet niet of ze 1 soort spareribs hebben maar als dat zo is dan waren ze voor ons te pittig.
13 feb 2022 om 21:35 Leuk persoonlijk bericht in de spare robs box. We hebben lekker gegeten!
25 apr 2021 om 19:07 Heerlijke eten en wat vond ik jullie persoonlijke handgeschreven berichtje leuk!
25 apr 2021 om 16:04 Vlotte levering en het eten was heerlijk. Top
23 apr 2021 om 20:56 Ik had ‘s middags al vroeg besteld en aangegeven dat ik het om 18uur wilde laten bezorgen. Het kwam pas om 18.45u. Dat kan gebeuren, maar dan vind ik het wel netjes als er even gebeld wordt of in ieder geval excuses wordt aangeboden. Dat werd niet gedaan.
16 apr 2021 om 22:08 De kippensoep was net unoxkippensoep maar dan met wat extra kip. Stokbrood was oud en niet lekker. Soep was niet goed heet. Bezorging wel op tijd en aardige bezorger. Niet meer coor mij
12 apr 2021 om 21:22 Hutspot was erg lekker!!
9 apr 2021 om 20:03 Heerlijke schnitzel.